FAGERBORGGATA 16

Føl deg som hjemme på Majorstuen

Adresse
Ankomst
Avreise
Leiligheter og gjester
Leilighet Voksen Barn
Voksen
-
1
+
Barn
-
0
+
Kode
Søk

Fagerborggata 16

I denne flotte bygården på Majorstuen finner du 36 «fully serviced apartments» i ulike størrelser: studio, 2-, 3- og 4-roms. Alle leilighetene har egen balkong, og i øverste etasje har leilighetene tilgang til egen takterrasse.

Velg mellom studio, 2-, 3- og 4 roms leiligheter, med opp til 6 sengeplasser.

Studio Superior Leilighet Fagerborggaten 16_Majorstua_2120x900

Studio leilighet

Skal du bo alene, eller er dere to personer som trenger litt plass til å sove, bo og jobbe? Våre studio apartments i Fagerborggata 16 har kombinert stue, kjøkken og soveromsløsning. Og alle har tilgang til egen takterrasse.

2-roms Standard - Stue med utgang til balkong - Fagerborggaten 16_Majorstua_2120x900

To-roms

Er dere to personer som trenger plass til å sove, bo og jobbe - eller ønsker du bare litt mer plass alene? Våre 2-romsleiligheter i Fagerborggata 16 har kombinert stue og kjøkken, og finnes med både sovealkover og soverom. Alle leilighetene har egen balkong eller terrasse.

3-roms Superior - Stue - Leilighet Fagerborggaten 16_Majorstua_2120x900

Tre-roms

Ønsker du leilighet med separate soverom? Våre 3-roms apartments i Fagerborggata finnes både med sovealkover og soverom. Alle har kombinert stue og kjøkken, og egen balkong.

4-roms Business - Spisestue og balkong - Leilighet Fagerborggaten 16_Majorstua_2120x900

Fire-roms

Trenger du stor leilighet med plass flere? Våre 4-roms apartments i Fagerborggata 16 har kombinert stue og kjøkken, med 3 separate soverom.

Parkering

I Fagerborggata 16. har vi parkering i bakgården, og alle plasser er betalingsplasser. Aimo-Park har ansvaret for parkeringen.

Fagerborggata 16

0360 Oslo

Kontakt oss

Har du spørsmål til oss, lurer du på noe om leilighetene våre eller ønsker du et pristilbud? Fyll inn vårt kontaktskjema eller ta kontakt med oss, så hjelper vi deg.