JOSEFINES GATE 30

Velkommen til «The Sweet»

På jobb i Oslo og trenger et sted å bo? Må du flytte ut i en periode, f.eks fordi du skal pusse opp eller har fått vannskade? Hos oss kan du bo i noen dager, flere uker eller mange måneder. «The Sweet» ligger sentralt i Oslo med elegante, nyoppussede rom og «alt du trenger» rett utenfor døren.

Josefines gate 30 - et leilighetshotell i særklasse

Velkommen til 53 fullt møblerte apartments i vårt leilighetshotell «The Sweet». Det vakre, totalrenoverte bygget ligger i området Homansbyen i Oslo, som strekker seg fra Bislett via Majorstuen til Frogner. Velg mellom Studio, 2- og 3-roms leiligheter med opp til 4 sengeplasser.

Hos oss bor du trygt når du er på jobb, eller trenger et sted å bo i Oslo. Du kan lage din egen mat, og være akkurat så mye eller lite i fred som du selv ønsker.

Bygården i Josefines gate 30 fra 1916 er fredet, og historien bak dette flotte bygget er lang. Stedet var tidligere Dr Lindboes klinikk, som også var mannen som skapte denne vakre bygningen i det fornemme villastrøket i Homansbyen.

Studio Superior apartment - Josefinesgate 30 - Oslo

Studio leilighet

Skal du bo alene, eller er dere to personer som trenger litt plass til å sove, bo og jobbe? Våre studio apartments på «The Sweet» i Josefines gate har kombinert stue, kjøkken og soveromsløsning og finnes i 4 ulike kategorier.

LEILIGHET - TO ROMS BUSINESS

To-roms

Er dere to personer som trenger plass til å sove, bo og jobbe - eller ønsker du bare litt mer plass alene? Våre 2-romsleiligheter på «The Sweet» i Josefines gate har kombinert stue og kjøkken, samt separat soverom, og finnes i tre ulike kategorier. Noen av leilighetene har to bad, enkelte har egen balkong.

3-roms leilighet 3409 - Spisestue og kjokken _Josefinesgate 30_OSLO_TAC_1200x800

Tre-roms

Ønsker du leilighet med separate soverom? Vår 3-roms leilighet i «The Sweet» i Josefines gate har kombinert stue og kjøkken, samt 2 soverom.

The beautiful stairs at The Sweet Apartment hotel_2120x900

Etasjeoversikt

Lurer du på hvor leiligheten du skal bo i er plassert i bygget - eller hvor stor den er? Her finner du plantegninger med oversikt over alle leilighetene i samtlige etasjer på «The Sweet» apartmenthotel, med størrelse i kvadratmeter og romnummer.

Mange muligheter

I Josefines gate benytter vi alle etasjene i bygget. Hageetasjen vår har store, fine leiligheter og ulike kombinasjoner og muligheter, med bl.a «connecting rooms».

Studio Superior apartment - Josefinesgate 30 - Oslo

Ta en tour på «The Sweet»

Her kan du «gå» gjennom bygget, og se alle leilighetene i Josefines gate 30:

European Property Award 2020 - logo

Internasjonal pris til «The Sweet»

Vårt apartments hotell «The Sweet» vant i 2020 designpris i i kategorien «hotellinteriør», i den prestisjefylte kåringen European Property Awards. Designer Siv Amundsen-Lack og hennes team i Fablab Design har forvandlet Josefines gate 30 fra et verneverdig sykehus til unikt boutiquehotell.

Vi er stolte av å kunne gratulerer Fablab Design, som i tett samarbeid med byantikvaren har hatt ansvar for renoveringen av vårt vakre leilighetshotell «The Sweet».
Daglig leder i TheAptCo Ilir Daci
Ilir Daci
Daglig leder

Våre firmaleiligheter i Josefines gate:

  • egner seg for både kort- og langtidsleie
  • er fullt møblerte
  • finnes som studio, 2- og 3-roms med opp til 4 sengeplasser
  • har eget bad og kjøkken

Vi hjelper deg gjerne med overnatting i «The Sweet», eller en av våre andre bygårder.

Spør oss om bedriftsavtale

Har du ansatte som trenger et sted å bo i Oslo?

Josefines gate 30

0351 Oslo

Kontakt oss

Har du spørsmål til oss, lurer du på noe om leilighetene våre eller ønsker du et pristilbud? Fyll inn vårt kontaktskjema eller ta kontakt med oss, så hjelper vi deg.