LOUISES GATE 20

Bo i Oscar-nominerte omgivelser på Bislett

I en av de mest kjente scenene fra den Oscarnominerte filmen «Verdens verste menneske», løper Renate Reinsve ned Louises gate på St. Hanshaugen i Oslo.

Louises gate 20

Louises gate ligger på Bislett i bydel St. Hanshaugen. Midt i hjertet av Oslo, med parker, kafeer, restauranter og matvareforretninger rett utenfor døren ligger denne lille hyggelige, villaliknende bygården som ble restaurert i 2014. Velg mellom 2-, 3- og 4 roms leiligheter med opp til 4 sengeplasser.

Hos oss kan du bo "midt i kulissene" fra filmen "Verdens verste menneske"! Renate Reinsve vant prisen for beste kvinnelige skuespiller i Cannes for rollen som Julie, og i filmen løper hun rett forbi Louises gate 20.

2-roms leilighet - Kjokken _Louisesgate 20_OSLO_TAC_1200x800

To-roms

Trenger du plass til en eller to personer og har lyst til å bo på Bislett, midt i hjertet av Oslo? Våre 2-romsleiligheter i Louises gate har kombinert stue og kjøkken, soverom med plass til to personer og de finnes i to ulike kategorier.

3-roms Standard leilighet - Stue, kjokken og balkong _Louisesgate 20_OSLO_TAC_1200x800

Tre-roms

Trenger du plass til flere personer og vil bo sentralt i Oslo? Våre 3-roms leiligheter i Louises gate har kombinert stue og kjøkken, to separate soverom og finnes i to ulike kategorier.

Fire-roms

Trenger du stor en leilighet med plass til flere, sentralt i Oslo? Vår 4-roms apartment i Louises gate har kombinert stue og kjøkken, med tre separate soverom.

Louises gate 20

0169 Oslo

Kontakt oss

Har du spørsmål til oss, lurer du på noe om leilighetene våre eller ønsker du et pristilbud? Fyll inn vårt kontaktskjema eller ta kontakt med oss, så hjelper vi deg.